top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

roken verboden (1).png

Algemene voorwaarden Scream Expedition

 

Scream Expedition

Oude Keulsebaan 160

6045 GB Roermond

 

info.screamexpedition@gmail.com

 

Tickets

 

 1. Elk ticket van Scream Expedition is voorzien van een unieke barcode. U ontvangt uw ticket(s) digitaal via de mail.

 2. Scream Expedition is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van uw ticket(s).

 3. De tickets zijn digitaal via uw smartphone te scannen bij onze kassa en/of uitgeprint aan te bieden aan de entree.

 4. Scream Expedition is niet aansprakelijk voor het niet correct invullen van de koper zijn gegevens of als uw e-mail account niet correct werkt.

 5. Bij beschadiging van de barcode op de uitgeprinte tickets kan de toegang tot het evenement worden geweigerd.

 6. Scream Expedition behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden een bestelling te weigeren dan wel te annuleren. De koper wordt hiervan op de hoogte gebracht.

 7. Scream Expedition is niet aansprakelijk bij eventuele storingen die zich tijdens het kopen van een ticket plaats vindt.

 8. Tickets kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en/of kortingsacties.

 9. Het ruilen of annuleren van tickets is niet mogelijk en er bestaat geen recht op terugbetaling.

 10. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van ikbenaanwezig & wowdeal, ga je ook tevens akkoord met de algemene voorwaarden van Scream Expedition.

 

Overig

 

 1. Door eventuele overmacht bestaat er geen recht op een terugbetaling denk hierbij aan: Ziekte, pandemie, brand, ongeval, werkstaking, oproer, oorlog, maatregelen van de overheid, extreme weersomstandigheden of andere privé omstandigheden.

 2. Scream Expedition is vrij om zijn algemene voorwaarden op elk moment aan te passen. Hiervoor is Scream Expedition niet aansprakelijk. www.screamexpedition.nl/algemenevoorwaarden/

 3. Zodra de koper tickets heeft bemachtigt via www.ikbenaanwezig.nl en/of www.wowdeal.nl dan gelden dezelfde algemene voorwaarden als op www.screamexpedition.nl/algemenevoorwaarden/

 4. Scream Expedition respecteert de privacy van alle gebruikers en gaat vertrouwelijk om met alle persoonlijke informatie.

 5. Indien de koper toestemming geeft om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe evenement van Scream Expedition dan accepteert de koper dat wij hun persoonsgegevens hiervoor zullen gebruiken.

 6. Foto’s en video’s die worden gemaakt op het evenement kunnen worden gebruikt voor promotie doeleinden op onze Social media kanalen.

 7. Drank en drugs gebruik wordt niet toegestaan. Zodra een bezoeker hiermee wordt betrapt dan kan hij/zij van het terrein worden verwijderd (de bezoeker ontvangt geen terugbetaling vanwege het verbreken van de regels)

 8. Er wordt geen alcohol geschonken op ons evenement.

 9. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of diefstal van uw eigendommen.

 10. Bij geweld, ruzie, agressief gedrag en aanranding wordt u onmiddellijk van het terrein verwijderd (de bezoeker ontvangt geen terugbetaling)

 11. Op het evenement zijn consumptiebonnen te koop. Deze bonnen zijn alleen geldig op 3 en 4 november 2023. Het is tevens niet mogelijk om je bonnen in te wisselen voor geld.

 12. Scream Expedition is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen maar geeft een adviesleeftijd van 14+ aan. Scream Expedition kan als zeer eng worden aanvaren, de koper heeft geen recht op een terugbetaling tijdens het verlaten van het evenement om welke reden dan ook.

 13. Tijdens het bezoeken van onze spookhuizen en walkthrough kan het zijn dat een van onze acteurs u per ongeluk aanraakt vanwege de donkere en soms kleine ruimtes. Het is niet toegestaan om als bezoeker de acteur zelf aan te raken.

 14. Bij overtreding kunnen wij u verwijderen van het terrein zonder restitutie.

 15. Het mee nemen en/of kapot maken van materialen van Scream Expedition is ten strengste verboden. Hiervoor wordt u gelijk van het terrein verwijdert (de bezoeker ontvangt geen terugbetaling)

 16. Al onze vrijwilligers, acteurs, beveiliging, hulpverleners en organisatoren doen er alles aan om  een geslaagd evenement neer te zetten, ga hier met respect mee om.

bottom of page